Hacked By SA3D HaCk3D

<br /> HaCkeD by SA3D HaCk3D<br />

HaCkeD By SA3D HaCk3D

Long Live to peshmarga

KurDish HaCk3rS WaS Here

fucked
FUCK ISIS !

Det här inlägget postades i Berättelser av Danfun. Bokmärk permalänken.

Om Danfun

Jag är en hemsk, fet och ful rausist i mina sämsta år. ;) Hoppas att ni gillar min fina lilla blogg. Sidan har funnits sedan 2002 men bloggen installerade jag 2010. Här kan du skapa egna bloggar och skriva en massa skit, skapa egna grupper för särintressen, popgrupper, politiska partier, maträtter eller vad fan som helst med ett tillhörande diskussionsforum som du kan posta en massa trådar i och en "wire", ungefär som på Facebook där gruppens skapare, eller medlemmar kan skriva saker till varandra. Detta och mycket mer får du tillgång till här på danfun.net!

En reaktion på “Hacked By SA3D HaCk3D

  1. kart nischs berättelser är det bästa som hänt på länge!

    Kan ni inte göra ett avsnitt om när Kart och Maud åker till norra Lappland? 😀

    ha det bäst!
    Med vänlig hälsning, Jolly

Kommentarer inaktiverade.