Han e ett cp Han e ett cp

Hej ditt cephe. Jag åt gumgadeera igår och fick sitta på toa ett bra tag precis som Dahia brukar göra. Så sen jag inte orkade skriva en blogginlägg ens en gång så det blev inget igår nåh, jag höll precis på och åt en  gumgadeera då, jag ber om ursäkt. Vill du veta vilka kläder jag har på mig idag? NEJ, varför skulle du vilja veta det förresten? Helt och hållet ointressant information som ingen bryr sig om förutom korkade småbitchuggror som knappt är torra bakom öronen. Jävla hootsie tootsie uggror! Jävla köttskallar, jävla fittor! Maud såg vad jag skrev nu och hon tyckte att det var internet mobbing och att det är dumt att mobbas. Hon sa att om jag skriver sånnt så kanske nån uggra läser det och sen hon blir ledsen och tar sitt liv för att hon är så instabil, bipolär, irrationell och osäker på sig själv. Förlåt till Blondin ballen och gänget, det vante meningen att möbbas å jag ä snäl som en smällkaramell igentligen.

papa som Expressen getung